Erkekleri ne mutlu eder?

Erkekler, kadınların aksine, her küçük şeyden mutlu olamazlar.

Erkeklerin isteklerine karşı gelirseniz, kim olursanız olun size karşı keskin bir sınır çizerler. Erkekler kadının izin almasını, her sözünün kendisine söylenmesini, eşinden iltifat almayı sever. Ama kadınlar erkekleri gerçekten mutlu etmek için ne yapmalı?

İşte erkekleri mutlu etmenin küçük sırları:

izin al

Bir yere giderken ya da önemli bir karar alırken onlardan izin almak onları inanılmaz mutlu eder. Bu dönemde erkek psikolojisi, erkekleri dünyanın tam merkezine doğru götürmektedir. Psikologlar, ırk, din ne olursa olsun erkeklerin her ilişkide son sözün hakkını korumaya çalıştığını belirtiyor. Özellikle ömür boyu birlikte olduklarından bu ilgiyi görmek isteyen ama aynı zamanda onlara hissettirmemeye çalışan, onları sıkmamaya çalışan erkekler, hep beklerler.

Kıyafet tavsiyesi alın

Erkekler kadınlardan daha fazla sahiplenici oldukları için daha kıskanç olma eğilimindedirler. Sevgi dolu bir insan kıskançtır ve her hevese katlanmak zorunda değilsin. Erkekler dekolte ve kısa elbiseleri tercih eden kadınlara özel bir ilgi gösterse de sıra kadınları olunca işler değişiyor. Kıskandıkları için hanımların bu kıyafetleri kullanmamasını dilerler. Dileklerini yerine getiren hanımlar onları çok mutlu eder.

Erkekler çocuklar gibi şımartılmayı sever

Eşiniz televizyon seyrederken ya da dinlenirken başını kucağınıza yaslamak istiyorsa onu durdurmayın. Erkeklere zevk verir. Nasıl ki bayanlar başlarını erkeklerin omuzlarına koymayı severler, erkekler de öyle.

Onlara değer verildiğini sık sık söyleyin

Bir erkek ilişkisi için çok çalışıyorsa, ona değer verdiğinizi ve nazik sözlerinizi duymaktan asla bıkmayacaktır. Ona bunu her zaman hatırlat.

özgürlük ver

Erkekler ister bekar ister evli olsunlar baskı görmekten hoşlanmazlar. Diğer adamlardan örnekler vererek onları aceleye getirmeye veya sıkmaya çalışmayın. Bu, onun size karşı tavrını soğutacaktır. Erkekler kendilerini özgür hissettiklerinde daha mutlu olurlar.

Mümkün olduğunca neşeli bir ruh halinde olun

Bir erkeği mutlu edebilirsen, seni kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapar. Onunla konuşmaya çalışın ve herhangi bir sorunu çözmesinde onu destekleyin. Bir sorun olduğunda sürekli şikayet edip onu kendi haline bırakırsanız, bu ilişkinizin yıkılmasına yol açacaktır.

Aile algısını anlamak

Bir kadının aile içindeki değeri, bir erkek için en önemli faktörlerden biridir. Ailesine önem veren bir kadın, kocasının yiyecek ve giyeceklerini sürekli kontrol ederek toplumda öne çıkmasını sağlar. Çevrenizdeki insanların bu yönde onlara verdiği iltifatlar sizi bir erkeğin gözünde daha da yükseltir. Ve erkekler bu noktada kendilerini çok iyi hissederler.