Yüz cildi birkaç dakika içinde nasıl gençleştirilir?

Yüz cildi birkaç dakika içinde nasıl gençleştirilir?

Yüzünüzü gençleştirmek istiyorsanız, bu maskeyi haftada 2-3 kez uygulayın. Aşağıdaki maskeler yüz cildinizi güzelleştirecektir.

1. Yulaf maskesi

3-4 yemek kaşığı yulafı süt veya kremanın içinde bir süre beklettikten sonra yüze sürülür ve 15-20 dakika bekletilir. Daha sonra yüz ılık su ile yıkanır. Bu maske kuru cildi yumuşatır, besler ve tazeler.

2. Kefir maskesi

Kefir yüz ve boyun bölgesine sürülür ve 20-25 dakika bekletildikten sonra ılık su ile yıkanır. Kefir çok yağlıysa haftada bir yüzünüze sürün. Aksi takdirde kefir yağsız ise haftada 2-3 kez kefir maskesi uygulayabilirsiniz.

3. Lor maskesi

2 yemek kaşığı süzme peynir, 2 yemek kaşığı havuç suyu, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı süt karıştırılarak aynı bileşimde bir madde elde edilir. Bu karışım yüze 3 mm kalınlığında sürülür ve 15 dakika bekletilir. Daha sonra maske ılık su ile yıkanır.

4. Bal maskesi

2 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı yulaf, 2 yemek kaşığı süt karıştırılır. Karışım bir süre bekletildikten sonra yüze sürülür ve 15-20 dakika sonra ılık su ile yıkanır. Bal alerjisi olanların maskeyi uygulaması önerilmez.

5. Muz maskesi

Orta boy bir muzu ezin, 1 tatlı kaşığı besleyici krema, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, yarım çay kaşığı limon suyu ekleyin ve karıştırın. Karışım yüze sürülür, 15-20 dakika bekletildikten sonra ılık su ile yıkanır.