Burcunuza göre kilo verin

Burçlar insan davranışlarında büyük rol oynadığı gibi beslenme alışkanlıklarında da rol oynar. Bu nedenle, bir diyet seçerken burcunuzun özelliklerini bilmek önemlidir.

Koç
Fast food’u seviyorsunuz, en çok bu tür yiyecekleri tercih ediyorsunuz. Bu son derece tehlikeli, hemen durun! Fast food, alkol, tuzdan uzak durun! Onun yerine bol bol su için! Domates, patates, soğan, taze ve kuru fasulye, mercimek, karnabahar, marul, ıspanak, turp, pirinç, zeytin, elma, ceviz, ceviz gibi besinlere haftalık menünüzde yer verin. Tatlı yemek istiyorsanız kuru üzüm, kuru kayısı ve kuru incir yiyin.

Boğa
Yemek için yaşıyorsun. Ancak unutmayın ki bu kilolar ileride sizin için büyük sorunlara neden olabilir. Karbonhidratlardan kaçının. Doğal iyot deposu besinler, balık ve deniz ürünleri, yumurta, karaciğer, böbrek, buğday, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata her zaman diyet listenizde yer almalıdır. Ayrıca su içmek hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olmalıdır.

Yengeç burcu
Yengeçler şeker, tuz ve baharatlardan uzak durmalıdır. Çünkü mideleri hassastır. Süt, peynir ve yoğurt, lahana, domates, salata ve marul, bol taze sebze ve yağsız protein cilt ve mide sağlığınıza iyi gelecek ve kilonuzu kontrol altında tutacaktır. Zayıf olmak için önce kendinizi hesaba katmalısınız.

İkizler
Yiyecekleri çiğnemeden yutmayın. İkizler kemiklerinin sağlıklı olmasını istiyorlarsa sağlıklı beslenmeleri gerekir. İkizlerde kan pıhtılaşması çok yaygındır. Balık, tereyağı ve süzme peynir, havuç, portakal, çilek, kayısı, üzüm ve badem diyet listenizdeki vazgeçilmez besinler olmalıdır. Sakinleştirmek için şifalı bitkiler ve kafeinsiz çaylar tamamen sizin elinizde Kanserler şeker, tuz ve baharatlardan uzak durmalıdır. Çünkü mideleri hassastır. Süt, peynir ve yoğurt, lahana, domates, salata ve marul, bol taze sebze ve yağsız protein cilt ve mide sağlığınıza iyi gelecek ve kilonuzu kontrol altında tutacaktır. Zayıf olmak için önce kendinizi hesaba katmalısınız.

Leo
Food sizin için bir zevktir. Güzel restoranlar ve lezzetli yemekler her zaman hayal gücünüzü süsler. Diyette son derece başarılısınız çünkü vücudunuza önem veriyorsunuz. Kan dolaşımınızın düzenli olması için; dana, kuzu ve tavuk, ciğer, yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Tabaklarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.(:

Başak
Tatlı denilince akla hemen gelir. Ancak bu yiyeceklerden uzak durmalısınız çünkü bunlar kalp sorunlarına neden olabilir. Tuz, buğday, çavdar, kırmızı et, peynir, zeytin, portakal, limon, kavun, elma, armut ideal yiyeceklerinizdir. Kavun, elma, armut da cildiniz için harikalar yaratacaktır. Elma senin kurtarıcın.

Terazi
Terazi böbrekleri, alt sırtı temsil eder. Bu nedenle beslenmeniz böbreklerinizin sağlığı için çok önemlidir. Nohut, mısır, havuç, ıspanak, buğday, yulaf ezmesi, elma, çilek, badem ve kuru üzüm her zaman elinizin altında olmalıdır. Böbrekleriniz için asit oranı yüksek içeceklerden uzak durmalısınız. İnce ve zarif bir vücut için ince dilimler kullanışlı olacaktır.

Akrep
Akrep, üretim organlarını temsil eder. Solunum problemleri yaşayabilirsiniz. Tam tahıllı ekmekler, balık ve deniz ürünleri, yeşil salata, soğan, kırmızı turp, taze meyve ve sebzeler Akrep erkeği içindir. Bu dönemde doğru beslenme gerginliğinizi ve stresinizi alacaktır.

Yay
Diyet yapmaktan kaçınırsınız. Ancak bu sizin için çok zararlıdır. Vücudunuzun vitaminler ve mineraller de dahil olmak üzere çok çeşitli besinlere ihtiyacı vardır. Lahana, kereviz, yağsız etler, limon, portakal, inek sütü, her türlü peynir, balık, yumurta sarısı, buğday ve incir iyi ilişkiler içinde olmalıdır. Kuru ve alerjiye yatkın cildinizi kayısı ve badem yiyerek canlandırın.

Oğlak
Diyet yapmaktan kaçınırsınız. Ancak bu sizin için çok zararlıdır. Vücudunuzun vitaminler ve mineraller de dahil olmak üzere çok çeşitli besinlere ihtiyacı vardır. Lahana, kereviz, yağsız etler, limon, portakal, inek sütü, her türlü peynir, balık, yumurta sarısı, buğday ve incir iyi ilişkiler içinde olmalıdır. Kuru ve alerjiye yatkın cildinizi kayısı ve badem yiyerek canlandırın.

Kova
Farklı lezzetleri tatmayı seviyorsunuz. Vücudunuzun çok fazla sofra tuzuna ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı sofra tuzundan değil de bu maddeyi içeren besinlerden almanız en mantıklısı. Balık, brokoli, havuç, turp, kabak, ıspanak, elma, şeftali, limon, portakal, nar, ananas gibi deniz ürünleri doğal tuz açısından sizin için ideal besinlerdir.

Balık
Katı diyetler size göre değil. Demir vücudunuzun temel ihtiyacıdır. Diyetinizde demir açısından zengin karaciğer, yağsız dana eti, kuzu eti, yumurta sarısı, ıspanak, soğan, arpa, marul, buğday ekmeği, kuru fasulye, elma, üzüm, limon, portakal, çilek, kuru kayısı ve üzüm yer almalıdır. Bu listeye maydanoz da eklenebilir.