Daha çekici ve güzel olmak için – BUNU HİÇ BİLİYOR MUSUNUZ?

Güzellik, hem erkekler hem de kadınlar için sağlığın doğal bir sonucudur.

Bakım ile eş anlamlıdır. Bakım nedir? Bir kadın nasıl güzel olunacağını bilmek istiyorsa bu yazıda verilen tavsiye ve tavsiyelere uymalıdır.

Sağlıklı Uyku

Günlük uyku için en az 8 saat ayrılmalıdır. Elbette 5 saat dinlenmeye ihtiyacı olan insanlar var ama bu tür durumlar nadirdir. Kronik uyku eksikliği cilt problemlerine, göz altı torbalarına ve derin kırışıklıklara yol açabilir. Gençliklerinde geceleri dinlenmeye yeterince zaman ayırmazlarsa, ileriki yıllarda pahalı kozmetikler yardımcı olmaz. Sağlık, yeterli derin uykuya bağlıdır. İyi bir gece uykusu için gece yarısından önce yatmalı, yatak ve yastıkların rahat olmasına dikkat etmeli, yatak odasını havalandırmalısınız. Yatmadan önce akşam yemeği yemek tavsiye edilmez. Uykusuzluğun aşırı yemeye yol açabileceğini unutmayın!

çekici fizik

Muhtemelen vücut şeklinden %100 memnun olan kız ve kadın yoktur. Hareketin hayat olduğunu hatırlamaya değer. Fitness, vücudunuzu mükemmelleştirmenin tek etkili yoludur.

Minimum Kozmetik

Kozmetikler sadece güzelliği vurgulamak için kullanılmalıdır. Günlük olarak çok fazla kozmetik cildi yaşlandırır.

Sağlıklı beslenme

Doğru beslenmenin temel kuralları:

Ekmeği unutun (tam tahıl ve çavdara az miktarda izin verilir), mayonez, sos ve taze baharat kullanmayın, yemeği çok fazla tuzlamayın. Bütün bunlar iştahınızı kabartacak, kendinizi bir porsiyon yiyecekle sınırlayamazsınız.
Porsiyon küçük olmalıdır.
Yoğurt ve müsli diyet yemeği değildir. Bunları sadece sabahları kullanmak daha iyidir.
Akşam yemeğini yatmadan 4 saat önce yiyin. Çok geç değil!
Öz bakım ve sevgi

Her zaman güzel olmak isteyenlerin ana kuralı kendini sevmek! Başkalarını çeken bir iç ışık yaymanız gerekiyor! Ve bunun için çekiciliğinizden emin olmalısınız. Kendinden şüphe etme. Kendinizi sadece dışsal olarak değil, ruhsal olarak da geliştirmeniz gerekiyor.