Annelerin dikkatine – Kurtarıcınız olacak İPUÇLARI!

Bebek besleniyor, uyuyor, uyanıyor, ağlıyor, hasta derken kendinize vakit ayıramıyor musunuz? Anneler için hayat kurtarıcı öneriler.

Her kadın kendini güzel ve bakımlı hissetmek ister. Ancak bebek sahibi olduktan sonra kendinize zaman ayıramasanız bile bu ipuçlarıyla iyi görünebilirsiniz. Göz altlarındaki mor halkalardan, dağınık saçlardan ve eşofman görünümünden kurtulmak gerçekten çok kolay. Kadınlar ciltlerine, saçlarına ve genel sağlıklarına özen göstermelidir. Bebekler ilgi ister. Güzellik rutininiz ne kadar arka planda kalmış olursa olsun, aynaya baktığınız ve kendinize zamana ihtiyacınız olduğunu söylediğiniz zamanlar her zaman olmalıdır.

Basit ama güzel bir makyaj yapın.

Eminiz ki makyaja harcayacak fazla vaktiniz yok. Bu kısıtlı zamana rağmen güzel ve bakımlı görünmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bu durumlarda daha hafif ve sade makyajlara başvurmalısınız.

Güzel görünen saçlar.

Saç modeli seçerken fazla bakım gerektirmeyen bir model seçin. Popüler atkuyruğu ya da topuz tercih edebilirsiniz, bu saç modeli zamanınızı almadığı için cankurtaran olabilir.

Cilt bakımı.

Sağlıklı cildin temel kuralı temizliktir. Başka bir şey yapmaya vaktiniz olmasa bile cildinizi iyi temizlerseniz gözenekleriniz temiz kalır, sivilce ve siyah nokta gibi sorunların önüne geçebilirsiniz.