Kendini daha iyi tanı!

 

Zor bir durumdan hangi burç çıkar: Kendinizi daha iyi tanıyın!

Koç
Koçları, her durumdan onurla çıkmaya alışkındır. Bağımsız olarak zorlukların üstesinden gelebildiği için kendisiyle gurur duyuyor. Bu burçta doğan insanlar, hayat yolunda karşılaştıkları tüm engelleri sessizce aşarlar.

Boğa
Boğa burcundan olanların omuzları her türlü zorluğa göğüs gerer! Bu burçta doğan insanlar zorlukların üstesinden gelmeyi severler. Üstelik başarılarının sırrını başkalarıyla, hatta yabancılarla bile paylaşmaya hazırlar.

İkizler
Kendi başlarına sorunlarla baş edemezler ve başları belaya girdiğinde başkalarından, özellikle Koç ve Boğa burcundaki akrabalarından yardım isterler. Bu yardımın karşılığında size her zaman cömertçe teşekkür ederler.

Yengeç burcu
Bu burçta doğanlar, ağlayarak ve sızlanarak ya da başkalarına acı çektiklerini hissettirerek başkalarının kendilerine yardım etmesini sağlamayı başarır. Ancak onu tadabilecek kimsenin olmadığını anladıklarında kendi güçlerine güvenirler.

Başak
Kızları, her durumdan kurtulma yetenekleriyle ayırt edilir. Herhangi bir sorunu çözerler ve doğru kararı verirler ve bundan gurur duyarlar.

Aslan
Aslan herkesin canını sıkabilir ve sorununu çözene kadar yardım isteyebilir. Sorunu başarıyla çözdükten sonra tüm iltifatları büyük bir zevkle kabul eder. Gerçek kurtarıcı, ömür boyu hafızasında hoş bir hatıra olarak kalır.

Terazi
Terazi kadar beladan korkan ikinci bir burç yoktur. Sorunlardan çabuk vazgeçen bu burcun temsilcileri zor durumu kendileri için biraz daha kötü hale getirir. Sık sık başları belaya girdiğinde Koç veya Başak burcunun kendilerine yardım etmesini beklerler ama asla pes etmezler.

Akrep
Bir Akrep’i şaşırtmak veya gücendirmek çok zordur. Kayıtsızlık ve kesinlik, bu burçta doğanlar için tüm sorunlara ve sıkıntılara karşı en güçlü silahlardır.

Yay Yay
, diğer burçlardan insanlar tarafından da sevilen mizahla tüm sorunları çözer. Okçulardan çok şey öğrenilebilir.

Oğlak
Oğlaklar karşılaştıkları sorunları hafife almazlar, aksine çok ciddiye alırlar. Her problemin üstesinden kendi başlarına gelirler, ancak bunu sağlamak için insanların karşılıksız desteğinden de yararlanmak isterler.

Kova
Kovalar, tüm hayati kararları benzeri görülmemiş bir coşkuyla alırlar. Daha sonra zekasıyla övünür ve herkes onunla hemfikirdir.

Balık
Sorunları, Balık burcunda doğanları yavaş yavaş çıldırtıyor. Utangaç bir Balık, başkalarından yardım istemekten kaçınır. Birine ulaşmak istiyorsanız, onu Balık burcundan seçin.