Burcunuza göre makyaj yapın!

Hayatımızın her alanında burçlara bakarız. İnanmıyorum desek de onları görmezden gelmiyoruz. Sevdiğimizde, çalışırken, güne başlarken ve diğer durumlarda burç tahminini okur ve kesin sonuçlar çıkarmaya çalışırız. Sevgili hanımlar bu sefer size burcunuza uygun makyaj renklerinden bahsedeceğiz. Güzelliğinize biraz güzellik katmak için burcunuza göre makyaj yapın!

Su burçları
olan Yengeç, akrep ve balık güçlü duygu ve içgüdüleriyle ayırt edilirler. Sadık, sadık ve kibar kadınlardır. Yeşil renk bu kadınlara makyajda en çok yakışan renktir. Yeşil renk, bu burcun hanımlarının gözlerine gizemli bir görünüm kazandıracak ve aynı zamanda çekicilik katacaktır.

Ateş elementi
Koç, Aslan ve Yay ile takımyıldızlar ateş işaretleridir. Kararlı, inatçı ve göze çarparlar. Bu burçların hanımları makyajlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye çalışırlar. Bu yüzden ideal renkleri kırmızı ve siyahtır. Siyah göz makyajlarını kırmızı rujla tamamladıklarında hedeflerine yani ilgi odağı olma isteklerine kolayca ulaşabilirler.

Toprak elementli takımyıldızlar
Boğa, Başak, Oğlak, toprak elementli burçların en sakin ve arkadaş canlısı burçlarıdır. Bu burçtaki hanımlar düşünceli, zarif ve sadeliği severler. Karakterleri gereği sade makyaja önem verirler. Toprak burcu kadınları için en uygun makyaj rengi kahverengidir. Göz makyajlarında kullanabilecekleri farklı kahverengi ve şeftali rengi tonları onlara ideal güzelliği verebilir. Pastel tonlar da bu burçlara uygundur.

Hava, terazi ve kova elementi ile İkizler hava işaretleri
bağımsızlığı seven, özgürlüğü seven, ne istediklerini biliyorlar. Bu nedenle özgürlüğün simgesi olan gökyüzü renkleri hava burçları için makyajda ideal bir seçimdir. İkizler, Terazi ve Terazi hanımlarının makyajında ​​pembenin yanı sıra mavi, gökyüzü ve tonları kullanılırsa güzel ve zevkli bir makyaja sahip olurlar.