Burçlara göre kadınların kocalarına karşı TUTUMLARI

Koç
Koç, bir erkeğin kendi kaderini tayin etme ile ilgili olmadığına inanır. Kırbaç yöntemini kullanıyor

Boğa
Boğa, doğası gereği yumuşak ve çatışmasız bir kişidir, bu nedenle erkeğin kendini düzeltmesini beklerler. Ancak bunun olmadığını görünce annelerine giderler.

Boğa
İkizler karısını bile düzeltmeyecek. Bu burçların kadın temsilcilerinin tek bir şartı vardır. Eşit olmalılar. Tek bir hata yapmasına izin verin… O zaman ilişki bir anda değişebilir…

Yengeç
Yengeçlerin evinde her zaman düzen ve düzen vardır. Neden? Çünkü kadın tüm yönetimi eline almıştır ve erkek tabidir.

Aslan
Aslanları her zaman her şeyin en iyisine sahip olmalıdır ve eşleri de bir istisna değildir. Adam onun standartlarına uymazsa, sadece bir uyarı ile onu evden atacaktır.

Başak
Kızlar, kocasını istediği adama dönüştürene kadar onu azarlayacaktır.

Terazi
Teraziler kocalarından neredeyse hiçbir şey talep etmezler. Bununla birlikte, sakinliğin altında, olayların daha da geliştirilmesi için olası tüm seçenekler gizlenmiştir.

Akrep
Akrepler olası tüm eğitim yöntemlerini kullanır: şantaj, gözyaşı ve öğütler.

Yay
Yay, kocasını ideal olarak görür ve ondan en iyisini bekler. Ama bir adam bir şeyi doğru yapmazsa, evde patronun kim olduğunu ona hemen gösterecektir.

Oğlak
Oğlaklar her zaman istediklerini alırlar çünkü erkeklerin yetiştirilme tarzını ilk tanışma günlerinden itibaren üstlenirler.

Kova Kovalar
, kocalarının davranışlarını onaylamadıklarında, uygunsuz davranışlarını, kaba görüşlerini ve hoşnutsuzluklarını hemen göstereceklerdir.

Balık
Balık susuz yaşayamaz: gözyaşı ve havailik… Bu yöntem Balık’ın arzularını gerçekleştirmesine yardımcı olacaktır.