Burçlar nasıl yaşlanır?

Koç, yaşlarına fazla dikkat etmemeyi tercih eder. Yarını düşünmezler ve sadece bu anı yaşarlar. Neşeli ruhları, yaşlanıncaya kadar gençliklerini korumalarına yardımcı olur. Doğru, belki 60 yaşındaki Koç genç bir adam gibi giyinmeyecek ama motosikletle eğlenmekten vazgeçmeyecek
ve bunu büyük bir şevk ve enerji ile yapmak isteyecek.

Boğalar “yemeyi ve içmeyi” çok sevdikleri için yaşlandıkça genellikle fazla kilo alırlar. İnatçı boğalar yaşlandıkça hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha inatçı hale gelirler. Bununla birlikte, tüm hastalık ve yaşlılık belirtilerine rağmen, dayanıklılıkları yüksektir ve uzun bir yaşam sürerler.

İkizler, genç yaşlardan itibaren hedef odaklıdır ve hayatlarında her zaman ilerleme kaydetme eğilimindedir. Bu özelliği yıllar içinde gelişir ve yaşlılıkta bile gücünü kaybetmez. İkizler oldukça çalışkandır. Yaşlı ikizin bile dinlendiğini görmek mümkün değil. Kariyer gelişimleri emekliliğe kadar devam eder.

Kanserler iki türe ayrılır: asla büyümeyenler ve yaşlılıkta herkesin önemsediği kanserler. Yengeçler, etraflarındaki insanların yaşlanan saçlarına saygı duymasını ister. Yengeçler mükemmel “klasik” büyükanne ve büyükbabalar olurlar.

Aslanlar doğası gereği naziktir ve yıllar geçtikçe bu özellik daha belirgin hale gelecektir. Yaşlandıkça kişilikleri için daha fazla saygı ve otorite talep ederler.

Başakların çoğu yaşlandıkça çevrelerini daha olumsuz algılamaya başlarlar. Kendilerini iyi durumda tutmayı ve kendilerini sürekli geliştirmeyi severler. Bu nedenle yaşlılığı zeki, bilge insanlar olarak karşılarlar.

Ölçekler için en büyük endişelerden biri görünüşleridir. Bu nedenle yüzlerindeki fazla kiloları ve kırışıkları gidermek için ciddi ve cesur adımlar atabilirler. Görünüşlerine gösterilen özen ve dikkat nedeniyle yaşlılıkta bile büyüleyici ve zarif bir görünüme sahiptirler.

Akrepler yaşlılıkta gerçek bir bilgelik nehri olur. Kendilerini büyük filozoflar olarak düşünmeyi severler, ancak ne yazık ki bazen kişisel amaçlarına ve ısrarlarına çok fazla kapılırlar ve bu da etraflarındakilerle pek iyi gitmez.

Yaylar, Koç burcu gibi güçleriyle yaşlandıklarına inanmak istemezler. Hatta mesele öyle bir noktaya gelir ki çevrelerindeki insanlara bu konuda sayısız soru sorarak yaşlanmadıklarını ispatlamak isterler, iltifat almaya çalışırlar. Buna rağmen Yay karizmalarını yaşlılıklarında bile koruyabilirler.

Oğlak zamanla ilişkilidir. İlginç bir şekilde, Oğlaklar için zaman tersine akar. Yani Oğlaklar “küçük yaşlı adamlar”, yani bilge ve sorumlu olarak doğarlar ve yaşlandıkça çocuk olurlar. Derin yaşlılıkta Oğlaklar çocuk gibi davranırlar.

Satürn gezegeninin Kovalar üzerindeki etkisi büyüktür. Bu nedenle Oğlak burcu gibi çocukluk döneminde çok ciddidirler. Yıllar geçtikçe, Kovalar eksantrik hale gelir ve başkalarının onlar hakkında ne düşündüğünü daha az önemser.

Balıklar panik halinde yaşlılıktan korkarlar. Özellikle “çok şey yapılmamış ve yaşanmamış” fikri onları korkutuyor. Bu yüzden Balıklar hayatta yaptıklarının ve yapmadıklarının, yaşadıklarının ve yaşamadıklarının hesabını sıklıkla kendilerine verirler. Bu özellik, her şeyi sürekli olarak dengelemelerini sağlar.