Burçların yemek sevgisi

Koç burcu en çok atıştırmalıkları sever. Bir partiye gelen bir misafirin masadaki tüm atıştırmalıkları topladığını ve ardından tatmaya başladığını görürseniz, Gochnan ile tanışmışsınız demektir. İçecekleri de severler.

Boğalar ağızlarının tadını iyi bilen insanlardı. Bu nedenle Boğa burcu misafirlerini davet ederken sadece yemeğin bolluğuna değil, yemeğin doğru ve lezzetli pişirilmesine de dikkat edin. Boğa, çektiğiniz acıyı kesinlikle takdir edecektir.

İkizler salataları ve tatlıları sever. Buluşmada İkizler en lezzetli yemekleri tatmaya çalışacak. Ancak genellikle tabaklarındaki yiyecekler çok geç azaltılır, çünkü partide yemek yerine ilginç sohbeti tercih ederler.

Yengeç unu ürünlerini, özellikle de büyükannelerinin tariflerine göre yapılan turtaları, çörekleri vb. Yengeçler bir restoranda parti vermeyi sevmezler, ev konforunu, şık sofra ve tabak takımlarını, dekoratif peçeteleri, lezzetli ev yemeklerini severler.

Aslanlar iyi yemek, içki ve rahat ortamları sever. Ev sahibi, Aslanları masada iyi ve rahat bir yere oturtmaya çalışmalıdır, en iyisi ev sahibinin onlara yer vermesidir. Aslanları davet ederken yemeğinizi sıra dışı ve lezzetli yapmaya çalışın ve bol bol içip yiyin.

Kızlar, yemeğin lezzetli olmaktan çok yararlı ve diyet olmasını tercih eder. Bu nedenle ev sahibi kızları misafir olarak davet ederken sofrada maden suyu, bol sebze salatası, yeşillik ve meyve bulundurmaya çalışmalıdır.

Teraziler iyi ve klas arkadaşlığı sever. Terazi diğer konukları sevmiyorsa, parti onun için çok sıkıcı olacaktır. Ancak iyi bir şirket, kolalı bir masaya ek olarak, şık tabaklar, orijinal katlanmış peçeteler, sıra dışı bir sofra düzeni Terazi’ye büyük zevk verebilir.

Akrepler zengin ve parlak bir sofrayı sever. Partilerde tüm hastalıklarını unuturlar ve yağlı, baharatlı, baharatlı, tütsülenmiş yiyeceklerin tadını büyük bir zevkle çıkarırlar.

Yay burcu, çok sayıda misafir ağırlamayı ve eğlenceli bir parti vermeyi sever. Lezzetli ve sıra dışı atıştırmalıkları tercih ederler.

Oğlak burcu için her şeyin geleneksel olması çok önemlidir: “sermaye” salatası, “şuba” altında ringa balığı, havyar, sosisler, sıcak yemekler vb. Oğlak büfeleri sevmez, bu nedenle bu burcun temsilcilerini davet ettiğinizde bir zengin masa

Kovalar büfeleri sever. Hafif yemekleri severler: sandviç, dondurma, meyve, salata, turta, kek. Egzotik meyveleri ve yiyecekleri tercih ederler.

Balık ayrıca egzotik yiyecekleri sever: yengeç, ıstakoz, midi, ıstakoz vb. Ayrıca iyi içecekleri de severler. Onlar için en iyi parti düzenlemesi, küçük bir şirkette bir büfedir.