Burcumuza göre makyajımızı nasıl yapmalıyız?

Yangın grubu:
Ateş grubu takımyıldızları; Koç, Aslan ve Yay. Bu burcun kadınları dikkat çekmekten ve hırslı olmaktan mutluluk duyar. Makyajlarında da çekici görünmeye özen göstermelidirler. Bu grubun rengi kırmızı ve siyahtır. Dumanlı göz makyajı, gözlerinize siyah eyeliner ve far kullanmalı, ruj olarak kırmızı tonlarını tercih etmelisiniz.

Su grubu:
Yengeç, Akrep ve Balık su burçlarıdır. Duygular ve içgüdüler bu işaretlerin önemli özellikleridir. Renk olarak yeşil tonlarını kullanmalılar. Göz makyajlarında yeşilin farklı tonlarını kullanarak daha gizemli bir görünüm ortaya koyabilirler. Gözlerinde kahve rengi eyeliner ve yeşilin tonlarını kullanmalılar. Şeftali tonlarında allık ve pembe tonlarında rujlar daha çekici görünmelerini sağlayacaktır.

Hava grubu:
İkizler, Terazi ve Kova bu grubu temsil eden burçlardır. Özgürlük ve bağımsızlık, düşüncelerine önem veren bu burçların renkleri mavi ve pembedir. Göz rengine göre mavinin her tonu yakışır. Yanaklarında ve dudaklarında pembe rengin kullanılması onlara zarif bir görünüm kazandıracaktır.

Toprak grubu:
Toprak burçları sakin ve barışçıl kişilikleriyle tanınırlar. Boğa, Başak ve Oğlak burcundan oluşan toprak grubunun rengi toprak tonlarıdır. Aşırı ve dikkat çekici makyajları tercih etmemeliler. Kahverengi en çok kullanılması gereken renktir. Makyajlarını şeftali tonlarıyla renklendirebilirler.