Burcunuza göre ayakkabı seçimi

Size en uygun ayakkabıyı bulmak için burcunuza bir göz atmak ister misiniz? Astrologlar “Burçlara göre ayakkabı seçimi nasıl yapılır?” sorusunu yanıtladılar.

Koç hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Spor ayakkabılar, aktif bir yaşam tarzına öncülük eden Koç burcu için mükemmeldir. Renkli ayakkabılar ile göz alıcı kombinler oluşturabilirler.

Boğa hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Her zaman çekici görünen Boğa burcunda platform ayakkabılar çok şık duruyor. Ailenizle gece dışarı çıkarken ya da herhangi bir etkinliğe katıldığınızda parlak ayakkabılar tercih etmelisiniz.

İkizler hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Konfor bilincine sahip ikizler, bantlı sandaletler ve bağcıklı ayakkabılar tercih etmelidir. Bu tarz ayakkabıları elbise ve eteklerle uyumlu hale getirmelidirler.

Bir Yengeç burcu ne tür ayakkabılar seçmeli?
İnce topuklu ve askılı modeller romantik yengeçler için oldukça iyidir. Elbette bu güzel ayakkabıların üzerine diz boyu etek ve elbise giymeliler.

Leo hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Her yerde liderliği ön plana çıkaran Aslan için en uygun ayakkabılar cesur ve kuralcı ayakkabılardır. Lake ve çok renkli ayakkabılar Aslanlar için ideal bir seçimdir.

Başak hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Klasik tarz ayakkabılar minyon kızlara çok yakışıyor. Hafta sonları rahat etmek için düz ayakkabı tercih edebilirler.

Terazi hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Hem rahat hem de göz alıcı hissettiren ayakkabılar, tartı için özel olarak tasarlanmıştır. Yarım boyun çizmeler veya diz boyu çizmeler, tartı için ideal seçimlerdir.

Bir Akrep hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Çekici burçlar olarak kabul edilen akrepler, sivri uçlu ayakkabılara çok yakışıyorlar. Çoğunlukla yüksek topuklu ve diz boyu çizmeler akreplerin stillerini ortaya çıkarıyor.

Yay hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Renkli ve rahat ayakkabılar gibi eğlenceyi seven okçular. Ancak bazen okçular göz alıcı görünmek isterler ve o zaman tercihleri ​​uzun burunlu yüksek topuklu ayakkabılar olmalıdır.

Oğlak hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Oğlak burcu için ayakkabıların hem güzel hem de rahat olması önemlidir. Bu nedenle hem modern hem de klasik ayakkabılar bu burcun sahiplerine yakışır.

Kova nasıl bir ayakkabı seçmeli?
Hırslı Kova burcu bazen askeri çizmeler, bazen de özel tasarım topuklu ayakkabılar giymeyi sever. Tarzıyla fark yaratmak isteyen kova burcu erkekleri, istedikleri ve hayalini kurdukları ayakkabıları ellerinde gibi bulabiliyor.

Balık burcu hangi ayakkabı modelini seçmeli?
Balık burcu, hangi tarz olursa olsun ana ayakkabının rahat olması gerektiği ilkesiyle yaşar. Bu nedenle kısa topuklu ayakkabılar balık burcu için ideal bir seçimdir.