Burçların sevdiği çiçekler

Koç:
Koç çabuk sinirlenen ve inatçı bir yapıya sahiptir. Ama korkma, kalbini kırdıysan inadını kırmanın da bir yolu var. Koç burcu kadınları mis kokulu çiçeklerle mutlu olurlar. Özellikle yaseminli kapıyı çalarsanız hemen yelkenleri indirir.

Boğa:
Boğanın kalbine giden yol midesinden geçer. Boğa burcu bir kadınla yemeğe çıkacaksanız eli boş gitmeyin. Boğa kadını parlak çiçekleri sever. Karşısına lalelerle çıkarsanız akşam yemeğinizin oldukça keyifli geçeceğini söyleyebiliriz.

İkizler:
İkizler kadınları entelektüel kadınlardır. Bir toplantıdan veya klasik müzik konserinden önce bu kadınla harika vakit geçirebilirsiniz. Bu buluşmayı bir mimoza ile taçlandırırsanız gözlerindeki mutluluğu rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Yengeç:
Khercheng kadınları evlerine ve ailelerine çok bağlıdır. Bir Yengeç kadını sizi evinde ailesiyle akşam yemeğine davet ediyorsa, sizinle tanıştığına çok memnun demektir. Ama eli boş ayrılamazsın, hemen güzel bir Akdeniz lalesinden yapılmış bir çelenk yaptır ve kanserli bir kadının kalbinde taht kur.

Aslan:
Aslan kadını şımartılmaktan hoşlanır. Onu her gün, her yerde bir orkide ile şaşırtın. Orkideler oldukça dayanıklı çiçeklerdir, bu nedenle siz de ne kadar dayanıklı olduğunuza dair bir mesaj gönderebilirsiniz.

Başak:
Başak kadınları oldukça detaycı ve titizdir. Elinizde yasemin görene kadar her şeyi kolay kolay sevmez. Jasmine’in güzelliği onları büyüleyecek.

Terazi:
Terazi kadınları adaleti temsil eder. Ancak bazen huysuz olabilirler. Bu inadı hızlı bir şekilde yenmek için hemen en yakın çiçekçiye koş, pembe çiçekler al ve sevgiline romantik bir çelenk hazırla. Ardından, bir saygı göstergesi olarak onu bir süre rahat bırakın. O zaman eski meleğin olduğunu göreceksiniz.

Akrep:
Aşk ve tutku… Dizilerdeki hayatları hatırlatan dokuz çiçek ile sevdiklerinizin kalbine girebilirsiniz. Doğkudon kokularının bol olduğu bir yerde buluşup en yakın hanımlara duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Yay Burcu:
Zodyakın hiperaktif bir üyesi olan Yay, seyahat etmeyi sever. Hareketsiz duramaz ve maceradan maceraya koşar. Lilyumlar bu macerayı paylaşmak için size çok yardımcı olacak. Yay kadınları zambakları sever.

Oğlak:
Oğlak kadınları duygularını gizlemeyi severler ve utangaç olabilirler. Senin hakkında ne hissettiğinden emin değilsen, kadife bir çiçek al, kapısını çal ve aşkını ilan et. Boynuna dolandığını göreceksin.

Kova:
Kova kadınları çok kararlı ve hassastır. Ancak kaprisleri ona en yakın olanlar tarafından çekilir. Kapris dediklerinde sizi sinirlendirmek istemezler, tatlı tatlı yaparlar. Böyle zamanlarda onu en çok cezbeden de nergis oluyor.

Balık:
Merhametin simgesi olan Balık kadınını hayal kırıklığına uğratsanız bile o sizi seve seve affeder. Ama affetmek, yaptıklarını unutacağı anlamına gelmez. Bu nedenle onu kırarsanız beyaz çiçeklerle süslenmiş romantik bir akşam yemeği ile onu memnun edebileceksiniz.