AYAKLARI DİKLİ TUTMANIN SIRRI AÇIĞA ÇIKIYOR – TEST EDİN

Vücut hareketlerinin dili, bir kişi hakkında en önemli bilgi kaynaklarından biridir. Elbette gün içinde çok hareket ediyoruz ama her insanın karakteri hakkında konuşabilecek favori pozları var. Bugün otururken bacakların farklı pozisyonlarından bahsedeceğiz.

 Bir poz

Bu insanlar çok kararsız ve titizdir. Bu gerçek, bu konuda hiçbir şey yapamayacakları için onları son derece hüsrana uğratıyor. Bu tür insanlar kendi güçlerini ve yeteneklerini takdir etmezler. Bunlar, gürültülü ortamlara tahammül etmeyen ve yalnız vakit geçirmeyi seven içe dönüklerdir. Ancak, ince analiz yeteneğine sahiplerdi.

B pozu

Bu insanlar yeteneklerine ve yeteneklerine çok güveniyorlar. Kariyerleri için büyük fedakarlıklar yapmaya hazır açık liderlerdir. Olayların hızlı değişimini severler, monotonluğa tahammül etmezler. Ayakların bu durumu Avrupa ve Asya’da çok yaygındır.

 C pozları

Bu kişiler genellikle haksız yere düzensizlik, dikkatsizlik ve dikkatsizlikle suçlanırlar. Aslında ihtiyaçları olan şeyi gözleri kapalı bulabilirler. Ekibin görüşleri bir bütün olarak onlara aittir. Başlıca dezavantajları dikkatsizliktir. Dikkatleri kolayca dağılır.

D pozu

Bu insanlar samimi ve dürüsttür. Doğruluk, metodiklik ve bilgiçlik gibi nitelikler onlara aittir… Bu insanlar biraz soğuk davranırlar, ancak aldatıcı maskenin arkasında altın gibi bir kalp vardır.