Burçlar sinirlendiklerinde nasıl tepki verirler?

Her birimiz zaman zaman bir şey hakkında kötü hissederiz. Nedeni ne olursa olsun, herkes olaylara farklı şekillerde tepki verir. Bu yazımızda hangi burcun temsilcisinden ne zaman uzak durmanız gerektiği hakkında bilgi alacaksınız.

Koç
Bu insanlar öfkelendiklerinde çok tehlikelidirler. Sinirlendiklerinde bazen yüksek sesle bağırırlar, bazen ayaklarını yere vururlar, bazen de yumruk yumruğa kavga ederler. Bu sahne, olayların gidişatından haberdar olmayan ve olaya müdahil olmayan kişilere komik gelse de yakınları için hiç de öyle değil. Bu arada Koç burcunun çabuk heyecanlandığını ama çabuk soğuduğunu da belirtelim.

Boğa
Boğaları deli değildir ama bir şeye sinirlendiklerinde uzun süre konuşurlar. Böyle zamanlarda kim önüne çıkarsa suçlu olmasa bile öfkesini onun üzerine boşaltır. Onlardan kaçınmak neredeyse imkansızdır. Sadece izleyin, konuşun ve nihayet yorulana ve sakinleşene kadar bekleyin.

İkizler
Bu burç sinirliyken karşı tarafa sadece çok acı sözler söylemeniz yeterlidir. Ellerini masaya vurarak yumruk yumruğa dövüşmek onların tarzı değil. Sadece birkaç kez çığlık atacak ve hemen susacak. Ancak İkizler burcunun çok alaycı olduğu belirtilmelidir.

Kanser
Kanserler genellikle kendilerine kızarlar. Öfkesinin nedeni herhangi bir kişi değilse, Yengeçler kızgın olduklarını göstermezler. Kızaracak ve dolacak ve sonra normale dönecektir. Ancak bir kişi onu kızdırırsa, Yengeç intikam alacaktır. Küfür etmeden ve kavga etmeden yapacaktır.

Aslan
Bazen Aslanlar çok sinirlenir. Bağırmak ve herkese kral olduklarını hatırlatmak istiyorlar. İşler planladığı gibi gitmediğinde hemen sinirlenir ki bu genellikle olur. Aslanları yatıştırmanın en iyi yolu özür dilemek ve hatalı olduklarını kabul etmektir.

Başak
Bir kız kızdığında kendi kendine şöyle der. Onu çok kırdıysan hayata veda etmeye hazır ol, cesedin yaşadığın evin girişinde bulunabilir. Bu nedenle, bu burcun temsilcilerini şeytanlaştırmaya çalışmayın. Öfke anlarında, kendileri dışında çevrelerindeki herkese ve her şeye saldırır. Onları yatıştırmak imkansız, sadece uzak durmaya çalış.

Terazi
Teraziler, öfkelerini asla açıkça göstermeyen yetenekli diplomatlardır. Sadece istisnai durumlarda yakınları ve akrabaları ile paylaşabilirler. Bu insanlar kesinlikle her durumda kendilerini kontrol etmede iyidirler.

Akrep
Akrepler öfke anlarında sakin görünebilirler ama gerçekte içlerinde korkunç fırtınalar kopmaktadır. Suçlulardan intikam alana kadar rahat edemezler. Büyük olasılıkla, suçlu korkunç bir gelecek ve intikamla karşı karşıya kalacak. Allah sizi onun gazabından korusun… Bu laneti üzerinizden kaldırmak için ondan samimi bir şekilde özür dilemeniz yeterli.

Yay burcu Yay
sinirlendiğinde, hakkınızda düşündükleriyle suratınıza tokat atar. Sinirlendiğinde kavga etmek yerine, fikrini açıkça söylemeyi tercih eder. Yay burcunun duygularını çok iyi kontrol edemediğini de belirtelim.

Oğlak
Bu insanlar sinirlendiklerinde histerik olurlar. Yeterince ilginç, ama onlara cevap vermeye kalkmayın yoksa suratınıza bir tokat yiyebilirsiniz. Bazı Oğlaklar ise öfkelerini çirkin bir şekilde göstermek yerine sakince konuyu aydınlatmayı tercih ederler.

Kova
Kovalar çok sık sinirlenirler ama akıllıca ve gerekirse kendilerini sonuna kadar savunurlar. Böyle durumlarda yalnız kalmak isterler. Öfke, onların bazı konular hakkında derinlemesine düşünmelerini ve iç gözlem yapmalarını sağlar. Ama kolay kolay fikir değiştirmezler, sonuna kadar inat ederler. Çok sinirliyse karşısındaki kişiyi tehdit bile edebilir.

Balık
Balık sinirlendiğinde, bir duygu fırtınası meydana gelir. Yavaş yavaş ısınırlar, sonra heyecanlanırlar ve sonunda gerçek bir patlama olur. Ancak Balık burcunun öfkesini farklı şekillerde ifade ettiği unutulmamalıdır. Örneğin bazı Balıklar farkında olmadan sürekli bir şeyler yiyerek streslerini atmaya çalışırlar.