Burçlara göre kilo verme yöntemleri

 

KOÇ
Koç burcu yeni projeler, yeni fikirler, yeni bir beslenme programına başlamak, yeni bir diyet türü tanıtmak onların ilgisini çekecektir. Koç için asıl mesele, eylemlerinin sonuçlarını hızlı bir şekilde görmektir. Uzun süre az sonuç alırlarsa çabuk sıkılırlar.

Boğa
Boğaları yemek yemeyi sevdikleri için çok aç kalmalarını gerektiren diyetleri yapamazlar. Sadece lezzetli ama sağlıklı yiyecekler yiyerek diyetlerini sürdürebilirler. Hatta kendi sebzelerini kullanarak yemek yapmayı tercih ediyorlar. Boğalar tatlılardan uzak durmalıdır.

İkizler
ikizler aynı anda iki işi rahatlıkla yapabildikleri için birlikte diyet ve spor yapmaya devam edebilirler. Vücutları aktif olduklarında daha fazla kalori yakarlar. İlk günlerde biraz zorlanırlar ama sonra alışırlar.

Yengeç burcu
Yengeç, yemek söz konusu olduğunda biraz sorunlu bir işarettir. Yiyecekleri seçerler ve düzensiz yerler. Doğru beslenme konusunda kendilerini eğitmeliler. Bu burcun altındaki anneler, çocuklarını çok fazla yemekle beslemek isterler ve bu da sağlıksız beslenmeye yol açar. Buna özellikle dikkat etmeleri gerekiyor.

Aslan burc
Aslanlar kendilerini iyi hissetmek için yemek yerler. Toplantılar, sohbetler, arkadaşlarla toplantılar hep bir yemek ortamında yapılır. Dolayısıyla rejime sadık kalma disiplininde kendilerini yetiştirmeleri gerekiyor. Sağlıklı yiyecekleri seçtiklerinde bile karbonhidrat yönünden zengin soslar kullanırlar. Bu nedenle öncelikle bu soslardan uzak durmaları gerekir.

Başak Başak
Diyeti hem pratik hem de metodiktir. Diyete başlamadan önce yediklerinin besin değerini ve faydalarını bilmeleri, yedikleri her şeyi planlamaları ve günlük tutmaları gerekir. Kızlar için kolay şeyler yapmak eğlenceli değil. Zor ve sistemli işler yapmaktan her zaman hoşlanırlar. Bu nedenle kolay ve kusursuzluktan yoksun bir diyet programı bu burcun insanlarına hitap etmeyecek ve diyet yapma isteğini azaltacaktır.

Terazi
Terazi, ancak iyi bir motivasyonun sonucu olarak diyet yapmayı kabul edecektir. Zaten doğuştan gelen bir güzellikleri ve özgüvenleri var. Diyet programında yer alan besinler lezzetli ve onları mutlu edecek besinler olmalıdır. Diyeti kendilerine göre ayarladıklarında iyi sonuçlar alırlar. Esas olarak potasyum açısından zengin yiyecekler yemelidirler.

Akrep
Akrepler iradeli insanlardır. Bu nedenle egzersiz yapmalarına gerek yoktur. Azim, kararlılık, kontrol bu burcun özellikleri arasındadır. Bu nedenle, diyet sürdürmek onlar için zor bir iş değildir. Onlar sadece yaşamak için yemek yiyenlerdendir. Ancak sağlıklı ve lif açısından zengin bir beslenme programı izlemelidirler. Aksi takdirde sindirim sistemi ile ilgili her zaman sorun yaşayabilirler.

Yay Yay
burcu, meydan okumayı ve kazanmayı sever. Bu nedenle doğru beslenmek ve diyet yapmak onlar için eğlenceli bir aktivite gibidir. Kaliteli şeyleri ve farklı tatları şık mekanlarda yemeyi severler ama rafine bir görünüme sahip olmaları onlar için önemlidir. Bu yüzden spor yaparlar ve bunu eğlenceli bir şekilde yapmayı severler. Bu burcun insanları karaciğere karşı hassastır, bu nedenle yiyeceklerini buna göre seçmelidirler.

Oğlak
Bir hedef koyarsanız, Oğlak erkeği bunu başaracak ve bunun için arı gibi çalışacaktır. Diyet yapmayı bir görev olarak görürse Oğlak burcunun bununla baş etmesi zor olmayacaktır. Elbette bu birkaç gün içinde olmayacak ve zorluklar yaşanacaktır. Ancak kazanmayı çok sevdiği için bu onun için sorun olmayacak ve başarmak için her şeyi yapacaktır. Bu burcun insanları kalsiyum eksikliğine özellikle dikkat etmeli ve bu vitaminden zengin besinler yemeyi tercih etmelidir.

Kova Kova
burcu insanları yenilikçi ve özgür olmayı sevdikleri için, alışılagelmiş, herkesin diyet programları onlara göre değildir. Alışılmışın dışında, farklı ve ilginç bir diyet programı varsa, onu uygulamayı kolayca kabul edeceklerdir. Ancak kısa sürede istedikleri sonucu alamadıkları takdirde ilgilerini kaybederler ve artık ilgilenmezler. Ancak diyeti bir yaşam tarzı haline getirmeyi başarırlarsa spor yaparak da çok güzel sonuçlar alabilirler.

Balık
Balıklar için ideal bir diyet bulmak kolay olmayabilir. Duyguları ile hareket eden bir burçtur. Duygularındaki değişiklikler nedeniyle aşırı yiyip kilo alabilir veya tam tersine iştahsızlık yaşayabilirler. Balıklar çok yeme ya da hiç yememe uçlarında bir beslenme sistemine sahiptir. Kendilerini iyi hissettirecek, dans ve yoga ile fazla yorulmadan kilo verecekleri bir program geliştirmeleri gerekiyor. O bu takımyıldızdan