Burçlara göre hediye seçimi…

Koç – Heyecan verici, renkli ve eğlenceli herhangi bir hediye bir Koç burcunu mutlu edebilir. Sürprizleri severler. Bu burçlar için hediye almaya gidiyorsanız dikkatli olun, Koç ilk olmayı sever bu yüzden yeni trendler arasından seçim yapabilirsiniz. Hala hediye olarak ne alacağınızı düşünmediyseniz birkaç örnek verelim. Takılar, bir spor müsabakası için biletler, herhangi bir yeni teknolojik alet vb. Koç burcu da yemek yapmayı sever ve bir mutfak eşyası, bu burcun hanımları için harika bir hediye olarak kabul edilebilir.

Boğa – Bu burcun temsilcileri lüksü, yemeyi ve içmeyi sever. Evde hazırladığınız her türlü lezzetli yemek onlar için bir hediye sayılabilir. Çok para harcamanıza da gerek yok. Özellikle müziğe karşı hassas olan Boğa burcu insanları, sevdikleri müzik türüne göre de hediye seçimi yapabilirler.

İkizler – İkizler burcu size çok pahalıya mal olmaz çünkü her şeyi severler ve merak ederler. Herhangi bir ilginç hediye onları çekebilir. Daha fazla öğrenme eğiliminde olan bu burçlar için bilmedikleri yeni şeyleri satın alabilirler. Seyahat etmeyi sevenleri de eklersek hediye seçenekleriniz de artar. Örneğin, seyahatiniz için ihtiyacınız olacak bir cep telefonu, kamera, harita ve diğer şeyleri satın alabilirsiniz.

Yengeç – Bir Yengeç burcu için hediyeden daha önemli olan sunumdur. Aldığınız hediyenin üzerine yazacağınız samimi sözler daha önemlidir. En hassas, duygusal ve romantik burçlardan biri olan Yengeç’e çiçek ve masaüstü eşyaları verebilirsiniz. Size küçük görünseler de, bir yengeç onları gerçekten takdir eder. Hediye alırken sevecen ve evcil olduklarını göz önünde bulundurun. Sevdikleri kişiler ve aile geçmişleri konusunda hassastırlar. Hediyeyi kendiniz hazırlarsanız değeri daha da artacaktır.

Aslan – Bu burçtaki insanlar talimat almayı sever. Hediyenizi herkese açık bir yerde veya büyük bir ekranda sunarsanız, bunu takdir edeceklerdir. İlgi odağı olmak bile onları mutlu eder. Hediye seçerken lüksü ve konforu sevdiklerini unutmayın. Takıları tercih edin.

Başak – Herkes gibi Başak da hediyeleri ve ilgiyi sever. Bu insanlar için bir hediye seçerken onların yaşam tarzlarını göz önünde bulundurun. Çok çalışmayı seven, kendilerine ve dış görünüşlerine özen gösteren kişilerdir. Hediyede rastgele bir seçim yapmayın, hatta bir liste yapın. Evine bir şeyler almak istiyorsanız, evlerinin tasarımından ve renklerinden bahsedin. İşiniz nispeten zor olacak, size biraz yardımcı olalım. Bir kitap, ev dekorunu tamamlayacak bir eşya, ev yapımı yemekler, tatlılar vb. Başak burcuna uygundur. bir hediye yapabilirsiniz.

Terazi – Bu burcun insanları için hediyeler iyidir, birçok hediye daha iyidir. Tüm hediyeleri aynı pakette sunmayın, her birini ayrı ayrı paketleyin. Terazi rahatlığı ve güzelliği sever, bunu unutmayın. Onlara kendilerini iyi hissettirecek hediyeler alın. İlgilerini çekecek öğeleri seçin.

Akrep – Akrepler hediye almayı o kadar çok severler ki kendilerine bile hediye alırlar. En sevdikleri sebepsiz verilen bir hediyedir. Aldığınız hediyeyi güzelce sarın ki içindekiler onlar için sır kalsın. Bundan zevk alıyorlar. Akrepler gizemli şeyleri, doğayı ve ilginç olan her şeyi sever. Su elementi olduğu için bu konuda da hediye seçimi yapabilirsiniz. Kırmızı(koyu), siyah ve lal taşı gibi koyu renkleri severler. Bir Akrep için bir hediye seçerken, ilgi uyandırmanın yollarını düşünün. Bu yazılanlardan sonra hala aklınıza bir şey gelmiyorsa, size yardımcı olalım. Akrepler ayrıca görünüşlerinde gizemli görünmeyi severler. Güneş gözlüğü, şapka veya atkı satın alabilirsiniz. Ayrıca gerilim filmlerini ve suç hikayelerini severler ve çok satan bir kitap ya da sinema bileti de harika bir seçenek olabilir.

Yay – Macerayı ve seyahat etmeyi severler. Özgür olmak istiyorlar. İyimser ve öğrenen insanlardı. Mizah duygusu güçlüdür. Hediye seçerken bunları göz önünde bulundurun. Özellikle partilerde sosyalleşmeyi severler. Egzersiz yapmak, okçular için en iyi aktivite olarak kabul edilebilir. Yay için bir hediye almak istiyorsanız, egzotik düşünün. Farklı ülkeler hakkında yazılmış kitaplar satın alabilirsiniz. Kitapta haritalar ve resimler varsa daha iyi. Yaylar ayrıca alışılmadık hediyeleri severler, örneğin bir konsere veya müzeye bilet satın alabilirsiniz. Favori bir takımı varsa, ona o takımın maçına bir bilet verebilirsiniz.

Oğlak – Bu burçtaki insanlar pratikliği sever. Lüks eşyaları giderek daha fazla seviyorlar. Alacağınız zarif hediyeler onları memnun edebilir. Hediye listesinde ayrıca ilginç bir kitap ve güzel kıyafetler var. Oğlaklar sürprizlerden pek hoşlanmazlar. Bir ev eşyası, herhangi bir dekor verebilirsiniz. Hediye seçerken doğal eşyalar, ahşap eşyalar vs. seçilmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda ev yapımı akşam yemekleri de harika bir hediye sayılabilir.

Kova – Kova burcunun çok iyi bir mizah anlayışı vardır. İlgi odağı olmayı severler. Bu burç burcunun çoğu temsilcisi entelektüel insanlardır. Tarih ve sanat onları büyülüyor ama doğayı da seviyorlar. Zevkleri hassastır, sert hediyeler almaktan kaçının. Kovalar toplum içinde harika vakit geçirebilirler ama sevdiğiniz kişiyle baş başa kalmak da iyi bir fikirdir. Onlar için en iyi hediyeler sıra dışı eşyalar, yeni teknolojik cihazlar, ilginç sanat eserleri olabilir. Kitap aynı zamanda her zaman öğrenmeye hevesli bir tatlım için ideal bir hediye. Ayrıca bir tiyatro bileti ve en sevdiğiniz şarkıcının şarkılarını içeren bir CD satın alabilirsiniz.

Balık – Bu burcun insanları hayal kurmayı sever. Duygusal ve romantiktirler. Balıklar çok duygusaldır, çabuk kıskanırlar. İlgi alanları sanat, mücevherat ve tarihtir. Ayrıca bahçıvanlığı, hayvanları ve iyi yemekleri de severler (kim sevmez). Balık burcuna hediye seçerken hassas olun. Güzel görünen her şeyi severler. Onlar okyanusun çocukları, bu yüzden su ile ilgili hediye seçimleri de yapabilirsiniz. Duygusal oldukları için aile fotoğrafları toplayıp verebilirsiniz. Kamera da iyi bir seçim olarak kabul edilir. Müzikle ilgili herhangi bir öğe iyi bir hediyedir. Hediyenizi sunarken romantik bir atmosfer yaratmaya özen gösterin, daha çok beğenilecektir.