Burçlar nasıl aşık olur?

Burçlar nasıl aşık olur?

KOÇ
Koç romantizmi derinlerde yaşar. Hiç beklemediğin bir anda sana ne kadar çekici olduğunu söylerse şaşırma! Koç burcu insanları oldukça çekici ve etkileyicidir.
Üstelik ona aşık olmak daha kolay. Yapılarına göre küçük yaşlardan itibaren karşı cinse ilgi duymaya başlarlar. Otoriterdirler, isteklerini gerçekleştirmek için engel tanımazlar. Sürprizlerle dolu olan Koç, aynı zamanda oldukça cüretkardır. Karşı tarafı avlanacak bir av olarak görür. Aşık olunca işler değişir. Mükemmel bir sevgili olacaklar, ilişkilerine değer verecekler ve aşklarını doyasıya yaşayacaklar. Koç burçları ne kadar isteklerini ve ihtiyaçlarını ön planda tutsa da, tutumlarından ve hayata pozitif bakışlarından etkilenmemek mümkün değildir. Bu burcun kadınları gurur ve güç arar, ancak biraz itaat bekler; çünkü onlar üzerinde güç sahibi olmayı sevmezler.

BOĞA BURCU

Boğa güvendiğinde romantik bir aşık olur
Boğa erkeği için aşk ve seks hayatın önemli bir parçasıdır. Ancak bu, çabuk aşık oldukları anlamına gelmez. Aksine zorlukla aşık olurlar. Süre onlar için önemli değil. Seni hayatının kadını olarak görürse sonuna kadar ısrar eder ve ilişki boyunca seni memnun etmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bir ilişkiye başlama konusunda ciddi ve şüpheci olan Boğa, gelecekte kendisini nelerin beklediğinden emin olursa inanılmaz bir değişim gösterecektir. Kararsız ve sıkıntılı halini romantik bir sevgiliye bırakacaktır.

İkizler burcu

İkizler hem zihinsel hem de fiziksel olarak sürekli hareket halindedir. İkizler için mantık çok önemlidir. İlişki gelişmeden önce mantıksal bağın gelişmesini isterler. İlk başta çok fazla romantizm onlar için bunaltıcı olabilir. Bazı şeyleri sürekli dengede tutmak isterler. İkizler burcunun kapısını açmak bir güçtür ama bir kez açıldığında gösterdikleri hassasiyet karşısında kafanız çok karışabilir. İlişkileri heyecan verici. Birçok insan onlarla vakit geçirmekten hoşlanır. Büyüleyici olmakta ve gerektiğinde çekiciliklerini kullanmakta iyidirler. Bu işaretlerden biriyle birlikte olacaksanız, kendinizi değişen bir ruh haline de hazırlamalısınız. Genel olarak ilgi çekici, ulaşılamaz ve zor görünüyorlar. Bu durumda, neyin yanlış gittiğini düşünmeyi bırakırsınız. Aslında buna fazla takılma; çünkü kısa bir süre sonra eski kibar ve eğlenceli haline geri dönecektir. İkizler hareketi ve değişimi sever. Bu nedenle bir kişiye bağlı olmak onlar için çok güçlüdür. Birden fazla kişiyi kontrol etmek onlara kalmış. Üstelik bu planları yaparken karşı tarafa hiçbir şey fark etmeyecek kadar da yeteneklidirler.

KANSER
Yengeçler aynı zamanda sevgi dolu, şefkatli ve tutkuludur!
Yengeçler çok romantiktir ve aşık olduklarında olaylara dikkatle yaklaşırlar. Kırılmaktan çok korkarlar; bu nedenle partnerlerine gönül kapılarını açmakta zorlanırlar, ondan emin olmak isterler. Bir ilişkiye başladıklarında, bunun uzun süreli bir birliktelik olmasını isterler. Kanser hemen harekete geçmeyecek çünkü karşılık vereceğinden emin olmak istiyor. Bu nedenle onları pasif aşıklar olarak görebiliriz.

aslan

Aslanlar karşı cins ve toplum içinde kendini tanımlayan kişiler için çok çekicidir!
Romantik ve kolayca aşık olan bu insanlar, başlangıçta eşlerini biraz ezmeyi severler. Bu durum karşı taraf için zor olabilir. İlişki ilerledikten sonra karşı tarafa kendilerini teslim ederler ve tutkulu bir aşık olurlar. Aslan burcu üyeleri karşı cins için oldukça çekici kişilerdir. İlişkide hakimiyete sahip olmak isterler. İlk adımı atmaktan çekinmezler. Büyüleyici ve karizmatiktirler. Karşısındaki kişiye kendisini özel hissettirirler. Cinsel açıdan, duygularını kontrol etmekte zorlanırlar. Bu burcun insanları iş dışında mümkün olduğunca tüm zamanlarını eşleriyle geçirmek isterler. Aslan tüm dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünür ve bir süre sonra karşısındakini görmeye başlayabilir,

BAŞAK
Kızları saf ve saf aşıklardır!
Başaklar neşeli ve mütevazı davranışlarıyla dikkat çeker. Romantik bir bakış açısından, kendilerine çok güveniyorlar. Aşk hayatları için hayal ettikleri birileri vardır ve o özel kişiyi bulana kadar beklerler. Bu özel insanla tanıştıktan sonra kendilerini ona adarlar. Bu durumda gösterdikleri çaba ve sabırlı tavırları sizi bile şaşırtabilir. Bir Başak aşık olduğunda, başlangıçta partnerine karşı fiziksel olarak biraz talepkar olabilir.

TERAZİ

Terazi ile bulutların üzerinde süzülmeye hazır olun!
Doğru partneri bulduklarında hayat onlar için anlam kazanacak ve her şey toz pembe görünecektir. Karşısında beklenmedik bir davranış görürse hayal kırıklığına uğrayacak, bu da heyecanının tüm büyüsünü yok edecektir. Terazi, koşulsuz sevgisini vermeye her zaman hazırdır. Bir Terazi ile tanışmak gerçekten eğlenceli bir deneyimdir. Onunla rahat hissedeceksin. Mum ışığında bir yemek ve hoş bir sohbet onun kalbini kazanabilir. Dinleyebilir ve eşlerini iyi hissettirebilirler. Başlarına bir tane koyduklarında çok çekici olabiliyorlar. Neşelidirler ve partnerlerine değer verirler.

AKREP

Akrepler için her zaman ya da asla… kararlı aşıklar!
Birçok Akrep, tatmin edici bir aşk hayatı yaşamak ister. Duygularını ve hayallerini başkalarıyla paylaşmaktan zevk alırlar. Onun gözlerine bir kez yakalandınız mı, bırakamazsınız. Güçlü bir etkisi vardır; Bu etkiden kolay kolay kurtulamazsınız. İstedikleri zaman sevdikleri kişinin kalbini çalabilirler. Akrep üyeleri kendilerini cinsel açıdan çok yüksek bir seviyede görürler. Partnerleriyle dışarı çıkmaktan hoşlanırlar. Sosyal ve eğlencelidirler. Onlar harika aşıklar. Aşklarını yasaklanmadan yaşarlar. Fırtına gibiler, sallanıyorlar ama normale dönmeleri uzun sürmüyor. Bu nedenle sevinçlerini ve üzüntülerini yoğun yaşarlar; Akrep iseniz sabırlı olmalısınız.

YAY BURCU

Yay burcunun muazzam çekicilikleri vardır.
Cesur okçular etraflarına enerji ve heyecan yayarlar. Gönül meselelerine gelince; Yay kendini aşkına adar ve düşüncelerini açıkça ifade etmekte hiç zorlanmaz. Cesur ve aşıktır. İstediğini elde edene kadar çalışır ve bundan zevk alır. Bir ilişki içindeyken duygularını dizginlemeleri çok zordur. Kesin olan bir şey var; partneriniz yay burcuysa hayatınız asla sıradan olmayacaktır. Sıcak, ateşli ve romantiktir; aşk onun doğasında var. Büyük cazibesi nedeniyle davetini kabul etmeniz uzun sürmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

OĞLAK

Oğlaklar, güvene dayalı bir ilişkileri olduğuna inanırlarsa tutkulu ve iyi aşıklardır!
Bir süre duygularını kontrol altında tutmaya çalışırlar. Bu nedenle romantizmin gelişmesi zaman alır. Partnerlerine olan güvenleri artarken, her geçen gün partnerlerine daha çok aşık olurlar. İlişkiden her açıdan zevk alırlar. Hoşlandıkları kişiye arkadaşlık teklif etmeden önce kafalarında özel bir konuşma hazırlarlar. Duygularında ciddiyseler, sizi iyi bir izlenim bırakmak için romantik bir yemek yiyebileceğiniz lüks bir restorana davet edecekler. Oğlakların rahatlamak için güzel sözler duymaya ihtiyacı vardır. Aralarında güvene dayalı bir ilişki olduğuna inansalar da tutkulu ve dünyevi aşıklardır. Çok yetenekliler; çok para harcamayı israf olarak görürler. Bir ilişkide istikrar ve şefkate değer verirler. Başkalarının ne olduğunu bilmesinden hoşlanmazlar.

KOVA
Kova burcunun kendine özel bir tutkusu vardır!
Kovalar gereksiz samimiyetten hoşlanmayan insanlardır. Dış görünüş çok önemli değil. Sadece zekalarını ele geçiren insanların peşine düşmezler. Güçlü arkadaşlıklar kurmak isterler, ancak iletişim korkusundan dolayı geri çekilirler. Yakınlık kurmak istiyorlarsa, başlangıçta yalnız kalmaları gerekir. Bu onlar için gerçek bir hayal kırıklığı olabilir. Kova insanları güçlü bir manyetik çekime sahiptir. Bu, en kalabalık ortamlarda bile öne çıkmalarını sağlayacaktır. Zekidirler, önce düşüncelerinde flört ederler. Duygularını ifade etmekte güçlük yaşar. Kova’nın kendi tutkusu vardır ve bu onu daha da çekici kılar. Kova burcu insanları, hayatlarını biriyle paylaşmaktan heyecan duymazlar. Anlam arayanlar.

Balık
Bazen hissettikleri aşktan gözleri kör olur ve partnerlerinin hatalarını görmezler. Çoğu zaman aşkı bulana kadar hayalleri yıkılır ama Balık burcu gerçek bir sevgili aramaktan asla vazgeçmez. Yenemedikleri kalp kırıklıklarına rağmen her yeni aşka umutla başlarlar. Yavaş yavaş eşlerini keşfettikçe, bu hoş karışımın tadına kalplerinde varırlar. Baştan çıkarıcı bir ortam ve sihir yaratmayı severler. Özel günleri rüya gibi bir yemek ve çok güzel bir hediye ile kutlarlar. Bu aşkın zararlı yanları var. Kısa sürede sevgililerine bağlanırlar ve bu durum ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru kişi ile özgüvenleri ve mutlulukları daha da artabilir.