Burçlara göre saç modelleri

Koç
Kadını bu takımyıldızında; duygularını net bir şekilde tanımlarlar, cesur, canlı ve hareketlidirler. Günlük hayatlarında oldukça heyecan verici ve pratik oldukları için modern tarzda kesilmiş kısa saç modeli Koç burcu kadınına çok yakışır. Saçları uzun olan Koç burcu kadınları saçlarını açık tutmayı sevmezler. Genellikle saçlarını atkuyruğu yaparlar. Düz bir atkuyruğu için, saç nemliyken bol miktarda yumuşatıcı saç kremi uygulanabilir.

Boğa
Bu burcun kadınları arkadaş canlısı, güvenilir, sabırlı ve aynı zamanda inatçıdır. Hiç kimse onun çılgın, havalı, ayakları yere basan biri olduğunu söyleyemez. Güzelliğe, çekiciliğe ve tüm kadınsı özelliklere karşı kendini koruyabilen aklı başında bir yapıya sahiptir. Bu özelliklerinden dolayı abartılı saç modelleri onlara göre değil; kendilerine hiç yakışmıyorlar. Doğal görünen dalgalar veya düz fönlü saçlar daha çekici.

İkizler
Monotonluktan uzak, aktif ve arkadaş canlısıdırlar. Çevrelerindeki insanlarla son derece kolay bağlantı kurabilirler. Sürekli dikkat gerektiren ve şekillendirilmesi gereken saçlar İkizler kadınına göre değildir. Değişime açık bir yapıya sahip oldukları için rahat, kolay fotoğraf çeken modelleri denemekten kaçınmazlar. Ancak seçecekleri model doğal bir görünüme sahip olmalıdır.

Yengeç burcu
Yengeç kadını zeki, romantik ve nazik bir doğaya sahiptir. Güvenmediği insanların kendisine yaklaşmasına asla izin vermez. Bu nedenle gerektiğinde kendini saklayacak kadar uzun saçlara sahip olmalıdır. Abartılı olmaktan uzak, doğal görünümlü dalgalar Yengeç için mükemmeldir.

Aslan
Adından da anlaşılacağı gibi, asalet ve ihtişam bir Aslan kadınının özellikleridir. Heyecan verici ve lider bir kişilik içinde yaşamaktan zevk alırlar. Doğal ve sade bir saç modeli aslana yakışmaz. Bu nedenle lüks, göz alıcı, şaşırtıcı ve yenilikçi saç modelleri Aslan kadını için mükemmeldir. Değişiklik yapmaktan korkmayın.

Başak
Mükemmelliği sevmek Başak kadınının doğasında vardır. Herhangi bir dağınıklığa tahammül edemeyen bu burcun kadınları da her konuda çok titizdir. Ev ve iş hayatlarında gösterdikleri özen saçlarına da yansıyor. Başak kadınının saçları her zaman düz, bakımlı ve dikkatli olmalıdır. Saçlarına düzgün bir görünüm kazandırmak için saç spreyinden faydalanabilirler.

Terazi
Çekici ve esprili bir yapıya sahip olan Terazi kadınları aynı zamanda rahata ve lükse de düşkündür. Seçecekleri saç modeli kesinlikle sade, şık; ama bir o kadar da göz alıcı olmalı. Ancak abartıdan ve gösterişten uzak durmaya çalışırlar.

Akrep
Şu ana kadar her istediğini elde eden biriysen tam bir Akrep kadınısın demektir. Akrep kadını ne istediğini bilir ve hedefine odaklanır. Akrep kadınını yakından tanımayanlar onun sakin ve soğuk bir yapıya sahip olduğunu düşünürler. Ancak durum tamamen tersidir. Bu nedenle mükemmel şekillendirilmiş saçlara sahip olmak ve her zaman bakımlı görünmek en büyük özelliklerinden biridir. Seçtikleri saç modeli yumuşak ve kadınsı olmalıdır.

Yay
Bağımsız olmak, bu burcun kadınlarının tipik özelliklerinden biridir. Ani kararlar vermek yine bu burcun kadınının karakteristik bir davranışıdır. Yay burcu kadını jel ve sprey tipi saç şekillendirme ürünlerini sevmediği için hafif dökülen saç stillerini kullanmayı tercih eder. Saçlarını şekillendirmek için hafif bir saç kremi ve doğal bir bileşim seçebilirler.

Oğlak
Sorumlu, güvenilir, tutkulu ve çalışkan. Oğlak kadınlarını bu şekilde övmek doğru olacaktır. Her konuda sergilediğiniz güçlü duruş, saçınızla ilgili yaptığınız seçimlere de yansıyor. Bu nedenle kırılmayı önleyen ve her saç telinin yerinde kalmasını sağlayan sprey ve jel gibi şekillendirici ürünlerden faydalanabilir.

Kova
Bu burçtaki kadınları övmek için onların ilkeli ve mücadeleci olduklarını söyleyerek başlayabilirsiniz. Farklı zevkleri ve güçlü inançları olan Oğlak kadınları, karmaşık saç modellerinden hoşlanmazlar. Modern, parlak ve bakımlı saç modelleri Oğlak burcu kadınları için idealdir. Bireysel saç bakımına dikkat ederek uygun ürünleri kullanmayı ihmal etmezler.

Balıkların
romantik, güçlü duyguları olduğunu söylemek yanlış olmaz. Balık kadınları duygularına göre hareket etmeyi sever. Hassas ve romantik karakteri saçlarına da yansıyan balık burcu kadınları, saç boyama gibi kimyasal uygulamalardan uzak durmak isterler. Saçlarında bitkisel boyalar ve alkol oranı düşük saç kremleri kullanmaya özen göstermelidirler.